Barista kaffe

Ønsker du en deilig Cafè lattè, Moccachino, Cappuchino eller rett og slett en vanlig svart kaffe? Kom inn sett deg ned å nyt drikke etter eget ønske.

Smørbrød

Vi ønsker å tilby smakfulle smørbrød, både moderne og klassiske.Kanskje ett varmt karbonadesmørbrød med bløtstekt løk og pariseragurk faller i smak, eller ønsker du surdeigssmørbrød med avocado, skinke, Mozzarella og bønnespirer. Vi har ett utvalg smørbrød og endrer stadig utvalget for din interesse.

Dessert/Kaker

Vi tilbyr ett utvalg av kaker og hvetebakst. Strawberry Cheesecake, Limecheesecake, hveteboller, kokkosboller er eksempler på søte herligheter du kan kose deg med sammen med en rykende kopp kaffe.

varme retter

Vi tilbyr en variert meny av varme, lune og sultstillende retter. Kremet Pesto-pasta, Gulrotsuppe med Chili & Ingefær, Pasta della casa med kylling og grønnsaker, lunsj tallerken med kylling, foccacia, eggerøre, karbonade, salat og rømmedip er noen eksempler på hva vår meny kan inneholde. 

Integer acam

kurs/seminar servering

Vi kan imøtekomme alle ønsker når det kommer til servering til deres møter/kurs/kick-off/seminarer. Vi serverer alt fra enkle lunsjbokser til gryter, sandwicher og snitter. Alt kan lages som vegetar og eller vegan.